Bigger picture
X


Inter Boat Marinas
Prins Bernhardlaan 1
3297 CB  Puttershoek

T 078 677 70 00 
F 078 677 70 09 

info@interboatmarinas.nl
www.interboatmarinas.nl

Inter Boat Marinas

Inter Boat Marinas, opgericht in 1986, is specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, fabricage en installatie van drijvende steigers en turn key marinas. Ruim 1.200 projecten zijn de afgelopen jaren zowel in Nederland, Europa als daarbuiten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers. Grote en kleine jachthavens, watersportverenigingen maar ook vele particulieren maken reeds lange tijd naar volle tevredenheid gebruik van onze drijvende steigers.


Producten en Diensten

  • Leveren en plaatsen van drijvende steigers
  • Waterbouwkundige werkzaamheden
  • Turnkey oplevering van jachthavens
  • Faciliteiten op de steigers
  • Toegangsbruggen en – controle
  • Golfbrekers
  • Verhuur en verkoop van gebruikte steigers
  • Leveren van ontwerpspecificaties (bestek)

Turn key
Ons specialisme is het ontwerpen en aanleggen van complete jachthavens met alle benodigde voorzieningen. Met de Inter Boat Marinas “turn key” alles-in-één-hand formule kunnen wij u van dienst zijn met deskundig advies en uitvoering op het gebied van waterbouwwerkzaamheden, waaronder de aanleg van drijvende en vaste steigers, heiwerken, damwanden, baggerwerken, water- en elektriciteitinstallaties, hekwerken, toegangscontrole, boothellingen en kraanfaciliteiten.


Projecten

Drijvende Steigersystemen

Drijvende Steigersystemen

Inter Boat Marinas verzorgt graag een gericht advies en ontwerp voor uw project op basis van de volgende drijvende steigersystemen:

HISWA te Water 2015 - Amsterdam

HISWA te Water 2015 - Amsterdam

Al sinds 1995(!) plaatst Inter Boat Marinas de extra steigers & pontons voor de HISWA te water. Allereerst in Marina Seaport IJmuiden en sinds 2012 in Amsterdam Marina. In de jachthaven liggen steigers van ons systeem Atlantic. Speciaal voor de HISWA te water zijn er extra steigers geplaatst in ditzelfde systeem maar ook in de systemen Olympia & Connect-A-Dock. Systeem Olympia kent een speciaal laag vrijboord, hetgeen op de afbeeldingen goed zichtbaar is. - Systems Atlantic + Olympic + Connect-A-Dock - Meer

Meer Projecten

Meer Projecten

Meer projecten vind u op onze website

Projecten op Waterfronts NL

Projecten op Waterfronts NL